LululemonVideos

ANDREA TESTAR: TIGHTS #3 – prisklass lyxVälkomna until den tredje och sista videon i min (förhoppningsvis) nya serie ”Andrea testar”. Första omgången av ”Andrea testar” består av tre videor där jag tetsar tights i olika prisklasser. Här i andra videon testar jag tights i prisklassen “mellan” utifrån period önskemål på Instagram (mina följare på insta har alltså fått be om vilka tights jag ska testa så har ej valt själv).

Om ni inte sett video 1 & 2 först, gör gärna det!

Tights 1:

Tights 2:

Tights 3:

Tights 4:

Vart vi spelar in: Träningslabbet Årsta

11880 Views –  204 Favored

#ANDREA #TESTAR #TIGHTS #prisklass #lyx

lululemon leggings

See also  Lululemon Leggings保姆级指南| Align | Wonder Under | Fast & Free | Dance Studio

Related Articles

9 Comments

  1. Älskar dess videorna, så kul att se resultatet också!!🥰

    Om du gör fler sånna här videos skulle du kunna testa röhnish, aims, gymstark, icaniwill eller stronger? Hade varit kul och se om dom lever upp till standard!

  2. Älskar älskar älskar dessa videor!! 🤍Så informativa, ärliga och vääldigt hjälpsamma 🙏🏻

    Testa gääärna ICIW, Gymshark etc. (''influencer-tightsen'') vore toppen att se om de är lika användbara som snygga 🥰

  3. Det har varit riktigt intressant att se dina videor där du testar tigts i olika prisklasser. Något som vore kul att se dig testa är tights från Lidl. Där kan man snacka om budget. Själv har jag flera par och älskar dem. "Problemet" med Lidl är att allt inte finns alltid så man får hålla utkik när det är s.k träningsveckor. Flera par därifrån har jag haft i flera år.Jag personligen älskar tights som är stumma, sitter åt ordentligt och gärna har snodd i midjan. Jag har så svårt för mjuka kläder som jag inte känner av. Tänk så olika det kan vara :-)

    Kan även avslöja att jag har en sportbhmodell därifrån som jag köpte gem stycken av!!! Så skön och täcket allt med medelstöd. Inget stöd för intensiva hopp och löpning men för vardagen och gym/yoga är den toppen. Då är jag kräsen på sportbehåar och har faktiskt en 70E som kräver lite lyft/stöd. Linnen därifrån jag också och är lika nöjd där. Vissa modeller kan vara lite tråkiga i stretchen men absolut värt den låga summan. Kör M i snitt i deras kläder och är ca 38-42 annars beroende på modell. Är lika lång som du och har inte problem med att tightsen varit för korta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button